fbpx

Meet your cake designer !

Anna wish u sweet nl

Ik ben Anna, een 26-jarige Cake Designer en ik ben heel blij je te mogen verwelkomen in mijn taartstudio in hartje Tegelen.

De afgelopen drie jaar heb ik het ongelooflijke voorrecht gehad om deze artistieke taartstudio te runnen, waar ik mijn hart en ziel in elke creatie leg. Bruiloften hebben een speciaal plekje in mijn hart en ik ben dol op het ontwerpen van prachtige bruidstaarten die het middelpunt van liefde en feest worden. Maar mijn liefde houdt daar niet op – ik heb een zwak voor het maken van schattige babytaarten die een extra vleugje zoetheid toevoegen aan je meest gekoesterde momenten.

Bij Wish U Sweet Cake Studio ontdek je een bijzondere combinatie van moderne taartontwerpen die prachtig samengebracht zijn met de natuurlijke schoonheid van verse bloemen. Ik heb een niet aflatende liefde voor bloemen, en ik moet toegeven dat ik ze allemaal waanzinnig prachtig vind. Hun elegantie en charme tillen elke taart moeiteloos naar een hoger niveau waardoor het geheel werkelijk betoverend wordt.

Elk project dat ik aanpak ligt me na aan het hart en ik benader ze allemaal individueel, zodat je taart je unieke persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Om dit te bereiken neem ik de tijd om jou en jouw visie te leren kennen. En hier komt het spannende deel zodra ik je voorkeuren begrijp, geef ik graag de vrije hand aan mijn creativiteit om je te verrassen op de dag van je feest. Het is dat verrassings- en personalisatie-element dat jouw taart echt speciaal maakt.

wish u sweet tegelen

Naast de visuele aantrekkingskracht, ben ik net zo toegewijd aan het creëren van een onvergetelijke smaakervaring voor je en jouw gasten. Daarom ben ik constant nieuwe smaakcombinaties aan het ontdekken en testen. Van klassieke favorieten tot gewaagde innovaties, ik streef ernaar jouw smaakpapillen te verwennen en een blijvende indruk achter te laten.

Afgezien van mijn passie voor taarten, is er nog een andere liefde die mijn hart vervult: ik heb een diepe affiniteit met Italië en zijn heerlijke keuken. Pasta, in welke vorm dan ook, heeft een speciaal plekje in mijn hart! De schoonheid, cultuur en culinaire hoogstandjes van Italië inspireren me altijd. Ik vind het geweldig om terug te keren naar Italië en de schoonheid van dit betoverende land te bewonderen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.