fbpx

Gefeliciteerd, Jullie gaan trouwen!

Unieke Taarten voor Unieke Liefde

Onze taarten zijn met liefde en aandacht voor detail ontworpen. We werken samen met jullie, het toekomstige bruidspaar, om een taart te creëren die perfect bij jullie past. Of jullie nu dromen van een romantische, klassieke taart of juist iets gewaagds en unieks, we staan klaar om jullie visie tot leven te brengen. We willen dat jullie gasten versteld staan van zowel de smaak als het uiterlijk van jullie taart. Van klassiek tot modern, wij zijn er om aan jullie wensen te voldoen en de taart van jullie dromen te realiseren.

We geloven dat elke bruiloftstaart uniek moet zijn, net als de liefde tussen twee mensen.

Individuele Prijzen op Basis van Maat en Ontwerp

Elke taart die we maken is uniek en wordt individueel geprijsd op basis van de maat en het ontwerp. Onze prijzen beginnen vanaf €9 per persoon, maar kunnen variëren afhankelijk van jullie specifieke wensen en het aantal gasten dat jullie willen bedienen. Dit stelt ons in staat om jullie de meest nauwkeurige offerte te bieden, afgestemd op jullie specifieke behoeften.

Onze Taarten, Overal in Nederland en omringende landen

Bij Onze Bruiloftstaarten bezorgen we onze taarten door heel Nederland en andere omringende landen. Of jullie nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, of zelfs net over de grens in België of Duitsland trouwen, we zorgen ervoor dat jullie taart op tijd aankomt en in perfecte staat is. We rekenen 0,70 per km, gerekend vanaf onze studio in Tegelen en weer terug.

Stappen bij het Bestellen van Jouw Bruidstaart

1.Reserveer je Datum Vroeg:
Bruiloften zijn vaak gepland ver van tevoren. Om zeker te zijn dat we beschikbaar zijn voor jouw speciale dag, raden we aan om je datum zo vroeg mogelijk te reserveren.
2. Proef Onze Smaken:
Bestel jouw box met taart- en/of Sweet Table-smaken om te proberen. Dit zal je helpen bij het kiezen van de perfecte smaakcombinaties voor jou en je gasten.
3. Ontwerpsessie:
Ongeveer 4-6 maanden voor de bruiloft is het een goed moment om een afspraak te maken. Tijdens deze ontmoeting kunnen we jullie wensen en voorkeuren bespreken en een aanbod op maat maken dat perfect past bij jullie stijl en thema.
4. Bevestig Alle Details:
Ongeveer 6 weken voor de bruiloft nemen we contact met jullie op om alle details te bevestigen, zoals het aantal gasten, de definitieve smaken en het ontwerp van de taart. Dit stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt op jullie speciale dag.
5. Laat Het Aan Ons Over:
Op jullie trouwdag willen we dat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Wij zorgen ervoor dat de taart en Sweet Table op tijd en in perfecte staat op de locatie aankomen. Jullie kunnen je volledig concentreren op het vieren van de liefde.
6. Deel Je Ervaring:
Na de bruiloft zouden we het zeer op prijs stellen als je ons feedback geeft over de taart en de Sweet Table. Eventuele foto's van het aansnijden of presenteren van de taart zijn ook van harte welkom. Jullie feedback helpt ons om voortdurend te verbeteren en anderen te laten genieten van dezelfde geweldige ervaring.

Laat ons jullie droomtaart realiseren!

  Jouw gegevens

  Datum evenement:

  Aantal gasten:

  Selecteer een dienst:

  Hoe heb je over ons gehoord?*


  Jouw bericht:

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  No products in the cart.