fbpx
1.Reserveer je Datum Vroeg:
Bruiloften zijn vaak gepland ver van tevoren. Om zeker te zijn dat we beschikbaar zijn voor jouw speciale dag, raden we aan om je datum zo vroeg mogelijk te reserveren.
2. Proef Onze Smaken:
Bestel jouw box met taart- en/of Sweet Table-smaken om te proberen. Dit zal je helpen bij het kiezen van de perfecte smaakcombinaties voor jou en je gasten.
3. Ontwerpsessie:
Ongeveer 4-6 maanden voor de bruiloft is het een goed moment om een afspraak te maken. Tijdens deze ontmoeting kunnen we jullie wensen en voorkeuren bespreken en een aanbod op maat maken dat perfect past bij jullie stijl en thema.
4. Bevestig Alle Details:
Ongeveer 6 weken voor de bruiloft nemen we contact met jullie op om alle details te bevestigen, zoals het aantal gasten, de definitieve smaken en het ontwerp van de taart. Dit stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt op jullie speciale dag.
5. Laat Het Aan Ons Over:
Op jullie trouwdag willen we dat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Wij zorgen ervoor dat de taart en Sweet Table op tijd en in perfecte staat op de locatie aankomen. Jullie kunnen je volledig concentreren op het vieren van de liefde.
6. Deel Je Ervaring:
Na de bruiloft zouden we het zeer op prijs stellen als je ons feedback geeft over de taart en de Sweet Table. Eventuele foto's van het aansnijden of presenteren van de taart zijn ook van harte welkom. Jullie feedback helpt ons om voortdurend te verbeteren en anderen te laten genieten van dezelfde geweldige ervaring.

Laat ons jullie droomtaart realiseren!

  Jouw gegevens

  Datum evenement:

  Aantal gasten:

  Selecteer een dienst:

  Hoe heb je over ons gehoord?*


  Jouw bericht:

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  No products in the cart.